Вранці в понеділок, 12 липня 2021 року, на пляжах Бердянська можна помітити неймовірну кількість медуз. Відпочиваючі бояться заходити в море, щоб купатися, оскільки така кількість медуз серйозно відлякує всіх туристів.

Про це повідомляє портал "Obozrevatel"

Літо - це час відпусток, на які так довго чекають всі люди в світі. Як тільки настає цей період, люди відразу ж збирають речі і відправляються до моря. Вони люблять насолоджуватися розпеченим піском, засмагати на пляжі і купатися в морі.

Однак, далеко не все буває гладко під час відпустки. Так, наприклад, море буває наповнене величезною кількістю медуз, яких ніхто не любить. Така ж ситуація сталася і в туристичному місті Бердянськ, куди люди теж люблять їздити відпочивати.

Так, море в Бердянську заполонила велика кількість медуз, які буквально не дають пройти. За словами свідків, більшість туристів, які приїхали на відпочинок, а саме - на море, заходять у воду максимум по коліно, оскільки купатися з медузами практично неможливо.

На кадрах, які з'явилися в мережі, можна помітити, що на пляжах в Бердянську відпочиває дуже багато людей, які загоряють під розпеченим сонцем. Але всю увагу привертають до себе величезні медузи, які бентежать відпочиваючих.

Медузи
Медузи

"На квадратний метр по п'ять штук таких медуз. Це жесть, і це тільки на березі. Люди заходять максимум по ноги і все, далі ніхто не купається. Якщо є матрац, то нормально, а так особливо не поплаваєш", - розповів обурений очевидець.

Багато людей люблять відпочивати на території України і вже багато років їздять до туристичного Бердянська. Але те, що приготувала відпочиваючим природа, може виявитися справжнім сюрпризом для них.

Нагадаємо, що у сонячній Ялті сталася справжня повінь через збільшення рівня води в річках.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", нашестя тигрових комарів на Кримському півострові наганяє остраху всім відпочиваючим.

Також портал "Hyser" писав, що на відпочиваючих в Одесі напала навала комах, які заполонили море і не дають нормально плавати в морі.