У мережі сміються з "міці" російської армії

Глава Російської Федерації Володимир Путін любить похвалитися "величністю і міццю" своєї армії, проте на ділі хвалитися по суті нічим. Так, в мережі з'явилося відео, на якому танк РФ перекинувся і впав на вежу прямо на трасі. Про це інформує КП.

Незвичайна дорожньо-транспортна пригода за участю бойової машини сталася в Росії в Сахалінській області в місті Південно-Сахалінськ. Відзначається, що при транспортуванні танка військовими він впав з тягача посеред дороги, загородивши проїзд іншим учасникам руху.

Інцидент стався на виїзді з міста, де потік машин не такий щільний, як в межах міста, ймовірно, тому вдалося уникнути випадкових жертв і постраждалих. За попередньою інформацією танк впав на вежу через те, що його неправильно завантажили на тягач. При входженні в поворот причіп нахилився, і танк злетів на дорогу.

Варто відзначити, що Росія любить "брязкати зброєю", проте ніякого жаху такі дії на інші країни не наводять, оскільки армію РФ порівнюють з "Запорожцем". Військовослужбовець США заявив, що якщо війська НАТО це як мінімум Tesla, то російську армію можна порівняти з "Запорожцем". Обидві армії кардинально відрізняються кількістю технологій, професіоналізмом і кількістю військових, а також рівнем життя військовослужбовців. При цьому в НАТО країни працюють разом, а Росія не має ні високих технологій, ні союзників. Разом з тим за роки російської агресії Україна істотно зміцнила армію і її вже не можна порівнювати з тим рівнем, що був у 2014 році.

Раніше портал Hyser повідомляв, що Володимир Путін осоромився через розмову з телевізором.

Також наш портал інформував, що глава РФ Володимир Путін осоромився через уявні ракети НАТО в Україні.

Нагадаємо, що відомий політолог з Росії зробив прогноз щодо падіння режиму Володимира Путіна.