До кінця липня українці зможуть зробити собі вакцину Pfizer у центрах масової вакцинації.

В Україні продовжує проходити масова вакцинація населення. По всій території України були відкриті центри вакцинації, в яких практично кожна людина може отримати дозу вакцини. Нещодавно стало відомо про те, що тепер в таких місцях можна зробити собі вакцину Pfizer. Це препарат американського виробництва.

Отримати його зможуть всі бажаючі з пріоритетом для літніх людей і власників супутніх захворювань.

Першим містом, в якому відкрилася вакцинація препаратом Pfizer для бажаючих, став Чернігів. Прищепитися цим препаратом зможуть вже всі українці до кінця липня. Раніше можна було зробити щеплення тільки китайським препаратом.

Українців закликають не відкладати вакцинацію і записуватися в чергу. Так як хвороба продовжує поширюватися, а не так давно стало відомо про нову мутації під назвою "Дельта". Цей штам більш агресивний і призводить до більшої смертності. Тому наявність у людини хоча б одного щеплення дуже важливо.

Отримати щеплення препаратом Pfizer можна буде в місцевому центрі масової вакцинації. Але перед тим, як йти на вакцинацію, можна уточнити наявність необхідного препарату за номером гарячої лінії.

Отримати щеплення зможуть всі бажаючі, які записалися на вакцинацію в листі очікування Дія. При цьому необов'язково, щоб вам приходило запрошення на вакцинацію. Для того, щоб отримати щеплення достатньо, щоб людина просто була записана в аркуші очікування. Тому кожен бажаючий може самостійно себе зареєструвати на вакцинацію, щоб захистити сої здоров'я.

Раніше Hyser писав про те, що експерт попередила, що в Україні можуть початися дуже суворі локдауни.

Також писали, що астролог розповів, коли в Україні може початися новий спалах захворюваності.

Нагадаємо, що в Україні зареєстрували нову дозу від ковіда.