На відомому російському курорті стався сильний вибух, в результаті якого одна людина загинула і кілька постраждали

У Росії прогримів потужний вибух на популярному курорті. В результаті події загинула одна людина, а ще четверо отримали травми. Про це інформує LIFE SHOT.

Інцидент стався на російському курорті Геленджик біля готелю "Азарія". Вибух прогримів у магазині на першому поверсі, після того, як включили світло. За попередньою інформацією продавець прийшла вранці на роботу і натиснула на вимикач, А потім пішов потужний вибух. Жінці вдалося вижити, її з травмами госпіталізували в лікарню.

Місце події. Фото: apostrophe.ua
Місце події. Фото: apostrophe.ua

Попередньо причиною вибуху став витік газу, який стався через знос інженерних мереж. В результаті вибуху на лікарняне ліжко потрапило четверо дорослих і одна 14-річна дитина. Стан постраждалих медики оцінюють як Стабільний, середнього ступеня тяжкості.

Відзначається, що в результаті вибуху завалилася стіна будівлі, якою придавило людину, його врятувати не вдалося.

Незабаром після вибуху в мережі почали з'являтися кадри з місця події. На відео можна оцінити якої сили був вибух. Вибуховою хвилею повалило дерева і відкинуло автомобіль. Перший поверх будівлі зруйнований, а в результаті вибуху на вулиці утворилася невелика пожежа. На місці події працюють рятувальники.

Раніше портал Hyser повідомляв, що у Харківській області в місті Чугуїв сталася масштабна пожежа.

Також наш портал інформував, що у Харкові два хулігани відкрили вогонь з травматичного пістолета по трамваю з пасажирами.

Нагадаємо, що у Росії стався масштабний витік отруйного хлору: евакуюють ціле місто.