Тіна Кароль розповіла, як її виступ на фестивалі Atlas Weekend 2021 ледь не закінчився трагедією. Співачку буквально переслідували неприємності.

Як ми вже писали, хедлайнером фестивалю Atlas Weekend цього року стала Тіна Кароль. Артистка порадувала гостей заходу своїми піснями та ефектними виступами. Однак, як виявилося, під час виступу на цьому фестивалі Тіну переслідували неприємності.

Почалося все ще в перший день фестивалю. Тіна вийшла на сцену після виступу групи MOZGI. Підопічні Потапа засипали сцену блискучими конфетті, а Кароль повинна була виїхати на сцену на мотоциклі. Сторонні предмети на підлозі сцени поставили номер Зірки під загрозу. Тому організаторам концерту довелося в терміновому порядку прибирати конфетті зі сцени підручними засобами. При цьому режисер-постановник групи MOZGI не спромігся попередити команду Кароль про те, що вони будуть використовувати конфетті.

На другий день Тіна зіткнулася з ще більшою проблемою. Під час виступу артистка зрозуміла, що не може дихати через чадний газ від піротехніки. Справа в тому, що під час репетиції її не використовували, тому про цю проблему Тіна дізналася під час свого виступу.

Однак виступи Тіни пройшли "на ура", шанувальники зірки навіть не помітили, що їх улюблениця відчувала якийсь дискомфорт.

Як повідомлялося раніше, Тіна Кароль заінтригувала фоловерів оригінальним фото з Даном Баланом.

Hyser також писав, що Тіна Кароль змінила колір волосся. Співачка більше не блондинка.