Лікарі назвали напої, які підвищують ризик появи целюліту

Целюліт може з'являтися з безлічі причин, в тому числі через неправильне харчування. Деякі продукти мають омолоджуючі властивості та приводять шкіру в тонус, а інші можуть стати причиною появи целюліту. Лікарі назвали напої, які краще виключити з раціону на літо, щоб не допустити утворення так званої "апельсинової кірки". Про це пише портал comments.ua.

Чашка кави для багатьох вже стала своєрідним ритуалом з ранку, але цей напій містить кофеїн, що стимулює в організмі вироблення адреналіну, що може зробити прояви целюліту більш явними. Лікарі рекомендують пити цикорій, так як він виводить з організму токсини й допомагає нормалізувати вагу.

Також небезпеку для шкіри представляє оброблене молоко. Перед тим, як потрапити на полиці магазинів цей продукт проходить кілька процесів обробки через що організму складніше його переварити. Медики відзначають, що неперетравлені речовини всмоктуються в крові та відкладаються під шкірою. Як наслідок підвищуючи ризик появи целюліту.

Солодкі газовані напої краще повністю прибрати з раціону, оскільки вони не тільки провокують появу целюліту, але і в загальному шкодять організму. При цьому завдати шкоди може навіть звичайна мінеральна вода. Експерти підкреслюють, що гази затримують воду в організмі й порушують мікроциркуляцію і як результат з'являється набряклість і застої.

Також не менш небезпечні для шкіри й алкогольні напої такі як сидр і пиво. Вони містять гормон естроген, який транспортує шлаки з життєво важливих органів в ті місця, де продукти розпаду будуть менш небезпечні для організму. Саме там і утворюється целюліт.

Раніше портал Hyser повідомляв, що лікарі розповіли, кому категорично не можна вживати малину.

Також наш портал інформував, що медики назвали продукти, які засівають шкіру зморшками.

Нагадаємо, що експерти назвали рибу, яка продовжує роботу серця.