Супермодель Наомі Кемпбелл знялася для італійського модного будинку Burberry.

51-річна модель, яка кілька місяців тому вперше стала мамою, порадувала своїх шанувальників новими знімками і прекрасною фігурою.

Крім стильних образів, на фото можна побачити, як же прекрасно збереглася її фігура після пологів. Наомі примірила кілька купальників із зав'язками, які ідеально на неї сіли.

Крім купальників Кемпбелл демонструвала пляжні наряди, а також луки для повсякденного життя. Так, один з костюмів відмінно підходить для прогулянок жарким літом - це легкий піжамний костюм, що складається з вільних сорочок і широких штанів, в блакитних і темно-синіх відтінках.

Образи Наомі доповнила масивними аксесуарами в іде кольє, браслетів і підвісок з монограмою бренду Burberry.

Також на деяких фото Наомі позує в панамці. Судячи з усього, креативний директор модного будинку натякає, що цей головний убір залишиться з нами в наступних сезонах.

Наомі також на своїй сторінці опублікувала відео зі зйомок.

Нагадаємо, що 18 травня поточного року супермодель опублікувала в своєму Instagram нове фото, на яким поділилася з фоловерами радістю материнства.

"Прекрасне маленьке благословення вибрало мене своєю матір'ю, для мене така честь мати в своєму житті цю ніжну душу, що немає слів, щоб описати зв'язок на все життя, яку я зараз поділяю з тобою, мій ангел. Немає більшої любові", - написала вона під фото, на якому в своїй руці тримає маленьку ніжку новонародженого.

Раніше Hyser писав про те, що свій вагітний животик показала Катя Осадча-теледива перестала приховувати третю вагітність.

Також Hyser повідомляв, що Регіна Тодоренко опублікувала своє вагітне фото.

Нагадаємо, що модель Наомі Кемпбелл в 50 років вперше стала мамою.