Українським пенсіонерам розповіли, що для отримання пенсія необов'язково оформляти банківські картки.

Так, Раніше пенсіонерів ошелешили новиною про те, що їм потрібно оформити банківські картки для того, щоб отримувати свої пенсії. Про це свого часу розповів прем'єр-міністр України Денис Шмигаль. Водночас він заявив, що ця вимога не є обов'язковою для всіх. Це виключно за бажанням. Якщо людина хоче і далі, щоб пенсію йому приносив листоноша, то йому достатньо написати відповідну заяву до Пенсійного фонду.

Про це повідомляти "Укрпошта" у Facebook.

"Ніяких черг, ніяких забутих пін-кодів до карти і ніяких поїздок за грошима. Оформляєте обслуговування в "Укрпошті" і чекаєте пенсію з 4 по 25 число кожного місяця в будь-якому куточку країни", - йдеться в повідомленні.

Написати таку заяву може кожен пенсіонер в будь-якому зручному для нього відділенні "Укрпошти". Нічого додатково оплачувати за таку послугу не потрібно.

Нагадаємо, Цього місяця пенсіонерам вдруге перераховують пенсії. Але знову-таки це торкнеться далеко не всіх категорій пенсіонерів. Але як заявляють в уряді, що при перерахунку пенсій вони намагаються врахувати якомога більше людей, які вже вийшли на заслужений відпочинок.

Третє підвищення пенсій в Україні цього року відбудеться в грудні. Після вже підвищення будуть заплановані на наступний рік. Також будуть переглянуті деякі соціальні виплати. Але знову це торкнеться далеко не всіх українців.

У будь-якому випадку деякі виплати все ж будуть збільшені і це вже радує. Уряд працює над тим, щоб всі люди отримували гідні виплати після виходу на пенсію.

Раніше Hyser писав про те, що експерти розповіли, кому підвищать Цього місяця пенсії на 2 тисячі гривень.

Також писали, що у 2022 році українців чекають щедрі надбавки до пенсії.

Нагадаємо, що в Україні була збільшена пенсія для ще однієї категорії людей.