Руслана Лижичко відвідала пластичного хірурга для невеликого "апгрейда" обличчя

Відома українська виконавиця Руслана Лижичко відвідала пластичного хірурга для "апгрейда" зовнішності. Артистка зважилася на збільшення губ. Про це розповіли в програмі "Викриття".

Однією з головних завдань кожної знаменитості є підтримка бездоганної зовнішності. Багато виснажують себе важкими тренуваннями або дієтами, щоб тримати тіло в тонусі. Інші ж звертаються за допомогою до пластичних хірургів, щоб виправити деякі "вади" в зовнішності.

Відома 48-річна співачка Руслана Лижичко також зважилася на невеликий "апгрейд" і відвідала пластичного хірурга, щоб збільшити губи. Весь процес знімали на відео, тому шанувальники можуть побачити, як проходила процедура.

Руслана Лижичко відвідала пластичного хірурга.  Фото: скріншот YouTube-відео
Руслана Лижичко відвідала пластичного хірурга. Фото: скріншот YouTube-відео

Сама артистка зізналася, що вона змучена і розуміє, що її обличчя потребує регенерації, тому пішла на такий крок тільки через крайню необхідність.

Хірург, який виконував процедуру, поділився, що вколов в губи виконавиці не більше 0,5 мілілітра філерів українського бренду. За словами лікаря завданням було просто підкреслити її губи, освіжити обличчя.

Сама ж Руслана зазначила, що задоволена результатом. Вона підкреслила, що "оновила" обличчя, але при цьому сліди корекції непомітні для ока.

Варто відзначити, що незважаючи на свій вік Руслана виглядає на "всі сто". Мало хто в 48 років може похвалитися підтягнутим струнким тілом і накачаним пресом, який співачка продемонструвала публіці на одному з останніх виступів.

Раніше портал Hyser повідомляв, що Наталя Могилевська здивувала шанувальників результатом схуднення.

Також наш портал інформував, що Молода дружина Віктора Павлика розповіла, як важко бути матір'ю.

Нагадаємо, що хореограф Влад Яма розповів про особистий досвід суддівства конкурсу краси.