Синоптик дав прогнози, які очікують Україну восени і взимку 2021 року. Він говорить про те, що на території України очікується ранній сніг і дуже сильні морози, які можуть досить сильно здивувати українців.

Про це повідомляє портал "Апостроф"

Відомий народний синоптик Леонід Горбань повідомив, що Україну чекає дуже рання дощова погода, яка з часом перейде в ранній сніг.

За словами народного синоптика в Україні на початку вересня, а саме перших 10 днів буде літня погода, яка перейде в ранні дощі і буде досить прохолодно. При цьому в самому кінці вересня може бути 2-3 дні спекотної літньої погоди, так зване «бабине літо» нікуди не дінеться. Після чого прийде прохолодний, але досить сухий жовтень, де в середині місяця буде значне потепління, але зовсім не довго. Що стосується кінця жовтня, то він обіцяє бути більш суворим, ніж зазвичай. Він засмутить українців сильними дощами і нічними морозами. Після чого прийде листопад, яких буде дощовим і навіть сніжним.

За прогнозами Леоніда Горбаня зима буде дуже холодною. Грудень буде суворим. Він прийде з крижаними дощами, які перейдуть в сніг вже в середині місяця. А вже в кінці грудня буде справжня сніжна зима зі снігопадами, за якими багато хто вже скучив.

Початок січня почнеться з потеплінь, після чого прийде мороз і сніг. Холодна температура буде триматися до 19 числа, після чого знову потеплішає. Потім в Україну прийде лютий січень, який принесе з собою дуже сильні морози, особливо в другій половині місяця. Що стосується снігу, то його буде дуже багато, а до кінця січня не виключені снігові бурі.

Після такого невтішного прогнозу не варто забувати про наше гаряче літо. Наталка Діденко нагадала нам про справжню спеку в липні. Температура буде тримати в радіусі 30-34 градуси вище нуля. У Києві температура в середньому тримається у позначці 33 градусів тепла.

Така висока відмітка на стовпчиках термометра пов'язана з антициклоном, який йде в Україну з Росії, що принесе ще більшу спеку під кінець місяця.

Нагадаємо, що синоптики попередили українців про високу температуру і зливи.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", українцям варто підготуватися в 40-х роках.

Також портал "Hyser" писав, що у Криму випав величезний град.