ПриватБанк готується підвищити тарифи на популярну фінансову послугу

ПриватБанк сповістив клієнтів про підвищення тарифів. Нові розцінки почнуть діяти вже з 1 вересня поточного року. Кому і за що доведеться платити більше, йдеться в повідомленні пресслужби фінустанови.
З 1 вересня ПриватБанк підвищує тарифи для ФОП. Йдеться про вартість інкасації кошти, зокрема витрати на під'їзд та місячні ціни. В середньому місячні тарифи піднімуться на 300 гривень (з 900 гривень до 1200 гривень), але в деяких випадках платити більше доведеться і за під'їзд.
Якщо раніше в обласних центрах діяв тариф не менше 900 гривень з торгової точки і 70 гривень за під'їзд, то з 1 вересня платити доведеться вже не менше 1200 гривень при цьому вартість під'їзду залишиться колишньою. В інших населених пунктах попередній тариф становив не менше 900 гривень з торгової точки та 120 гривень під'їзд. З приходом осені платити доведеться не менше 1200 гривень, а вартість під'їзду збільшиться до 180 гривень.

Тариф. Фото: скріншот privatbank.ua
Тариф. Фото: скріншот privatbank.ua

У Києві з 1 вересня з торгової точки братимуть не менше 1200 гривень, при цьому раніше ця послуга коштувала не менше 900 гривень. Плата за під'їзд залишиться незмінною - 150 гривень.
Варто зазначити, що напередодні ПриватБанк нагадав клієнтам про безліч корисних функцій банкоматів фінустанови. Зокрема клієнтам нагадали, що вони можуть зняти готівкові кошти без картки, просто використовуючи мобільний додаток Приват24. Крім того, в Україні працюють спеціальні банкомати, що дозволяють як знімати гроші, так і поповнювати карту. У фінустанові також нагадали, що при необхідності клієнти можуть отримати через банкомат грошовий переказ, у тому числі міжнародний.