Репер Серьога в черговий раз відзначився скандальною заявою

Білоруський хіп-хоп виконавець Сергій Пархоменко, який більш відомий, як Серьога, після рукостискання з Олександром Лукашенком оскандалився ще раз. Артист відзначився, назвавши Йосипа Сталіна "великим гуманістом". Таку заяву репер зробив в інтерв'ю "Комсомольській правді".

Серьога заявив, що його вчинок, у вигляді рукостискання Олександру Лукашенку можна буде зрозуміти, прочитавши "архівних істориків і дуже поінформованих підготовлених і авторитетних аналітиків". Він зазначив, що його дії мають дуже багато причин.
Також виконавець заявив, що не вважає Йосипа Сталіна вбивцею або диктатором, що ґвалтував свій народ.

"Не вчіть історію по Солженіцину. Сталін - великий гуманіст, це кажу я, людина, якій майже 45 років", - заявив Серьога.

Він зізнався, що у 20 років він був такої ж думки, як і інші люди. Репер вважав, що Сталін був вбивцею і мучив свій народ. Однак з віком бачення змінилося, зараз артисту 45 років і він вважає, що Йосип Сталін був гуманістом, а не тим ким його зараз вважають багато людей.

Варто відзначити, що напередодні репер Серьога прийняв рішення, яке викликало великий резонанс в мережі та ЗМІ. Виконавець під час свого виступу зійшов зі сцени та попрямував до самопроголошеного глави Білорусі, щоб потиснути йому руку. Поки артист сходив зі сцени і йшов між рядів, заявив, що за чутками у Лукашенка найміцніше рукостискання в Східній Європі й він хоче це перевірити. Після недовгого рукостискання та обіймів з "главою" країни, артист заявив, що чутки не правдиві, оскільки рукостискання політичного діяча найсильніше не тільки в східній, а й Центральній і Західній Європі.