Настя Каменських і її чоловік Потап можуть поєднувати роботу і відпочинок. Зіркове подружжя показало, як ніжаться на морському узбережжі перед концертом.

Зірки часто можуть поєднувати роботу і відпочинок, особливо коли дають концерти в теплих країнах. Такою прерогативою скористалися і Потап з Настею Каменських. Вчора артистка показала у своєму мікроблозі, як ніжиться з чоловіком на морському узбережжі, перш ніж ввечері вийти на сцену. Де відпочивала зіркова пара, вона не уточнила.

У сторіс свого мікроблогу Настя опублікувала відео, на якому зображена в яскравому купальнику. Співачка ніжилася під променями теплого сонця і насолоджувалася прохолодною морською водою на лінії прибою.

Порушити усамітнення Насті вирішив її чоловік. Потап "підкотив" до дружини з морської глибини, як морський котик, заглянув в її декольте, і знову поплив у невідомому напрямку.

Пара Насті і Потапа користується великою популярністю у шанувальників. Вони полюбилися українцям ще коли не були подружжям, а були тільки колегами по дуету «Потап і Настя». Тоді репер ще був одружений на Ірині Горовій, з якою виховував спільного сина Андрія та її доньку від попередніх стосунків Наталію. Однак музикант не зміг противитися почуттям, які відчував до Насті. Шлюб Потапа з Іриною незабаром розпався, а ще через деякий час репер знову пов'язав себе узами шлюбу з Настею. А ось творчий дует Потапа і Каменських розпався. Зіркове подружжя тепер будують свої сольні кар'єри, хоча Потап продовжує продюсувати свою дружину.

Як повідомлялося раніше, Настя Каменських поділилася пікантним фото. Артистка позувала топлес в одних стрінгах.

Hyser також писав, що Потап здивував своїм вчинком: поцілував Позитива по-французьки. А як же Настя?