У мережі показали досить незвичайний спосіб прикрасити будівлю класичним " Запорожцем"

В Україні існує кілька вельми характерних, і, одночасно з тим, кумедних способів прикраси будівель, в числі яких знаходиться прикріплення до стін розпиляних радянських автомобіль. Одну з подібних прикрас в мережі показав користувач Instagram "anatolyi_hlibchuk".

Так, він показав фотографію, на якій відображено будівлю, зі стіни якого "стирчи" класичний ЗАЗ-965 "горбатий Запорожець". "Горбатий ЗАЗ-965, замурований)))", - написав автор публікації. Ефект у цього, звичайно, і правда кумедний: складається відчуття, ніби розфарбований під сонечко "Запорожець" вилітає зі стіни. На ділі, звичайно, автомобіль навряд чи замурований в стіну, просто чітко розпиляний на дві частини і прикріплений до стіни певним чином. Варто відзначити, що машини в такому вигляді можна знайти майже по всій Україні, вони є нагадуванням про певну епоху.

Відзначимо, що не всі "Запорожці" в Україні розпилюються таким чином, велика частина піддається або реставрації, або серйозній переробці, причому в другому випадку можуть виходити вельми цікаві моделі.

Наприклад, якісь умільці перетворили" Запорожець", машину, яка незважаючи на свою малу потужність ще в радянські роки показувала себе непоганим позашляховиком, в справжнє чудовисько для підкорення бездоріжжя. У автомобіля був істотно збільшений кліренс за рахунок мостів і широких коліс, а низ кузова оброблений спеціальним непофарбованим металом, щоб не пошкодити ЛКП кузова під час їзди по бездоріжжю.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у Tesla заявили про намір випускати бюджетні електрокари.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у мережі показали "Таврію", яка простояла в покинутому гаражі 15 років.

Також "Hyser" писав, що у мережі показали унікальний "Запорожець" в кузові кабріолет для стиляг.