Наташа Корольова влаштувала відверту фотосесію в кущах

Відома українська співачка Наташа Корольова, яка живе і працює в Росії, має велику армію шанувальників і регулярно підігріває їх інтерес яскравими знімками. Цього разу виконавиця показала, як валяється в кущах з роздертою кофтою. Відповідне фото зірка опублікувала на своїй сторінці в instagram.

48-річна Наташа Корольова незважаючи на свій вік вміє розбурхати фантазії шанувальників. Зірка нерідко ділиться пікантними знімками на яких постає перед фанатами в найвідвертіших образах.

На цей раз співачка в черговий раз вирішила продемонструвати свої форми публіці та влаштувала фотосесію в кольорах. Королева позує в легенькому костюмі у квіточку. Розкрита кофта відкриває погляду шанувальників значні форми виконавиці, які вона спробувала приховати під мініатюрним топом.

"Літо, ах літо, літо зоряне дзвінкіше співай! Літо, ах літо, літо зоряне будь зі мною!", - підписала публікацію Королева.

Фанати активно стежать за життям співачки, тому фотосесію швидко оцінили в мережі. Оцінки й думки шанувальників розійшлися. Одні відзначили, що від колишньої Королевою вже нічого не залишилося і дорікнули її в зловживанні фотошопом. Іншим же фотосесія сподобалася.

"У Вас від фільтрів обличчя розмазалося", "Фотошоп невдало, ви краще", "жахливі фотки", "навіщо постійно показувати свої зубні протези? 😂 😂 ", "Це жахливо. Від колишньої Наташі мало що залишилося", " які живі фото! У Наташі талант залишатися собою і вірною собі)😍", - написали в коментарях.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше портал Hyser повідомляв, що Наташа Корольова перетворилася на підлітка.

Також наш портал інформував, що Наташа Корольова показала, як веселиться без чоловіка.

Нагадаємо, що Світлана Лобода розповіла про переломний момент.