Володимир Путін анонсував повне поглинання Білорусі

Глава Російської Федерації Володимир Путін після зустрічі з самопроголошеним президентом Білорусі Олександром Лукашенко висловив невдоволення рівнем інтеграції країн. Політолог Олексій Голубоцький вважає, що таким чином глава РФ анонсував прийдешнє поглинання Білорусі. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook Facebook.

Політолог нагадав слова Путіна, коли той заявив, що на даному етапі Білорусь не є союзною державою. Він навів у приклад Євросоюз, де рівень інтеграції глибший, оскільки там "єдина валюта і фактично дуже потужний Митний союз, єдиний простір пересування". За словами президента РФ, там є все до чого Росія і Білорусь "ще не дозріли" і натякнув, що до таких відносин зараз потрібно прагнути.

Олексій Голубоцький припустив, що Олександра Лукашенка спеціально заганяли під санкції й "відсікали" Білорусь від світового суспільства. За словами політолога все це було зроблено, щоб загнати Лукашенка в глухий кут і залишити тільки один варіант дій - повністю підкориться Путіну і здати суверенітет Білорусі.

Дії Кремля щодо України, за словами експерта показують, що Володимир Путін хоче дотиснути її до такої ж так званої "Союзної держави". Багатотисячні війська біля кордонів, роки гібридної війни і той же "Північний потік 2" - все це "інструменти" Путіна, якими він хоче досягти своєї мети.
Олексій Голубоцький зазначив, що Володимир Путін прагне отримати статус "збирача земель руських", тому слід оперативно припиняти всі спроби РФ підірвати суверенітет України.

Раніше портал Hyser повідомляв, що у Кремлі розповіли, чому Володимир Путін не хоче провести переговори з Володимиром Зеленським.

Також наш портал інформував, що Володимир Путін розробив хитрий план по Україні.

Нагадаємо, що генерал спрогнозував терміни можливого нападу Росії на Україну.