Зараз, коли багато країн світу з обережністю, але знімають обмеження, то в Росії говорять про небезпеку "третьої хвилі" коронавірусу. І не дивно, що б'ють на сполох - в країні почалися чорні жнива.

Так, лише десять днів пройшло зі смерті народного артиста РРФСР Володимира Меньшова, як стало відомо про чергову втрату.

Актор і музикант Петро Мамонов сьогодні, 15 липня, помер на 71-му році життя. Про смерть артиста повідомляється на його сторінці в Facebook. Інформацію підтвердила і Ольга Мамонова, його дружина.

"Сьогодні 15 липня помер Петро Миколайович Мамонов. Вічна пам'ять", - йдеться в пості.

Передплатники моментально почали висловлювати співчуття у зв'язку з відходом музиканта.

Відомо, що засновник групи "Звуки Му" Петро Мамонов опинився в лікарні з 19 в кінці червня. 19 днів кращі лікарі Комунарки билися за його життя.
Після нетривалого поліпшення його стан почав стрімко погіршуватися, тоді його ввели в штучну кому і підключили до апарату ШВЛ.

Кілька днів тому лікарі спробували відключити 70-річного артиста від апаратів, проте Петро Миколайович не зміг дихати самостійно.

Відзначимо, що якийсь час музикант лікувався вдома, проте коли йому стало складно дихати, його дружина Ольга викликала швидку. Пізніше вона говорила про те, що у її чоловіка уражено 87% легенів.

Сім'я артиста до останнього вірила в диво. А його дружина зараз дуже шкодує, що навіть не змогла попрощатися зі своїм чоловіком, адже лікарі навідріз відмовилися пускати Ольгу до нього в палату.

"Він знаходиться в штучній комі 15-ту добу, на ШВЛ, його стан лікарі оцінюють як вкрай важкий з негативною динамікою", - розповідала Мамонова напередодні журналістам.

Раніше Hyser писав про те, що від нового штаму коронавірусу можуть померти мільйони людей.

Також наш портал повідомляв, що від ускладнень після перенесеного коронавірусу помер екс-директор і чоловік Алли Пугачової .

Нагадаємо, стало відомо як ефективно захиститися від штаму "Дельта".