Ведуча ТСН Соломія Вітвіцька тільки но вночі потрапила у ДТП, як наутро вона вже із замазаним синцем вийшла в ефір.

Телеведуча провела передачу у прямому ефірі на телеканалі ТСН, пишуть "Факти".

Доречі у коментарі "Фактам" вона розповіла про саму аварію та запевнила, що почуває себе добре. "Нічого страшного, гулю замазали і я вийшла в ефір", — сказала Соломія.

Ведуча ТСН Соломія Вітвіцька, фото: Факти

За її словами усю ніч вона провела у лікарні під наглядом лікарів. Її ретельно обстежили, щоб переконатися, что здоров'ю телеведучої нічого не загрожує, поставили крапельницю та відпустили додому вже вранці.

Вітвіцька отримала лише забої, в остальному зі здоров'ям, на щастя, все добре. Тому наступного дня вона вже приступила до роботи.

Нагадаємо, що автівка, в якій знаходилася Вітвіцька разом із подругою врізалась у вантажівку. Телеведуча отримла забої, а її подруга перелом руки.

Слідчі з'ясовують причину аварії.

У грудні Соломія оголосила про розлучення з чоловіком. З колишнім вона зберегла дружні стосунки, вони із задоволенням зустрічаються у спільних друзів. На днях вона опублікувала знімок, на якому є колишній.

"МНОГАЯ літа, @ketacool 🎉💐🎊❤️🔥 ти прекрасна і будь найщасливішою щомиті❤️ А вечірки на вашій з @savkamagic дачі - це уже прекрасна традиція 😉

І випереджаючи питання - ми з @vladkochatkov залюбки бачимося з усіма нашими спільними друзями, бо і надалі гарно спілкуємося між собою😉 і обирати кого кликати з нас на вечірку друзям не доводиться 😜", - зазначила Соломія.

Фоловери захопилися мужрості обоїх і залишили тільки доброзичливі коментарі.

Раніше Hyser писав про те, що Тіна Кароль здивувала соцмережі незвичайним фото.

Також Hyser повідомляв, що

Оля Полякова позувала в стильному купальнику на тлі засніженого двору.

Нагадаємо, що Лілія Ребрик захопила шанувальників кардинальною зміною іміджу.