Синоптики поділилися не дуже приємними новинами для українців. За їхніми словами, на території України і далі буде дуже спекотна погода і висока температура.

Про це повідомляє портал "РБК-Україна"

Найближчими днями погода може принести незначну прохолоду в деякі області України. На ці вихідні, 17-18 липня, варто очікувати грози і дощі, але сама температура не особливо зміниться в ці дні, вона почне спадати тільки після 20-х чисел.

16 липня погода в Україні обіцяє бути дощовою у західних областях та на північному сході. Що стосується центру країни, то скоріш за все, що там також будуть якісь опади. Але в більшості регіонів України буде суха і спекотна погода.

Вночі температура повітря буде триматися в районі 20 градусів вище нуля в той час, як вдень вона буде підніматися від 31 до 34 градусів тепла в більшості областей.

У суботу, 17 липня, на заході України очікуються грози і дощі. Луганську, Донецьку та Харківську області також чекають грози. Варто відзначити, що в Києві очікується аналогічна ситуація. В інших регіонах, швидше за все, будуть сильні вітри, але опадів не очікується. На сході України градусник покаже +35, а вночі на півдні – 23 градуси вище нуля.

17 липня в Києві буде гроза і посилений вітер, ртутні стовпчики показуватимуть від 32 до 34 градусів вище нуля вдень, а вночі - + 23.

18 липня у всіх областях на заході України будуть грози і Північний вітер. У більшості областей температура опуститься до позначки в 17-20 градусів тепла в нічний час, а вдень буде триматися від 27 до 31 градуса вище нуля.

У Києві 18 липня буде дощ і гроза, А також сильний вітер.

Варто відзначити, що з наступного тижня, з 20-го липня, частина України відчує значне зниження температури. Грози очікуються майже на всій території країни, крім Чернівців та Вінниці.

20-го липня в столиці України буде сухо і ясно. Вдень ртутні стовпчики показуватимуть температуру від + 26 до +28, а вночі температура знизиться до 18-20 градусів тепла.

Нагадаємо, що синоптики повідомили, коли в Україну прийде прохолода.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", синоптики розповіли, якою буде зима цього року.

Також портал "Hyser" писав, що синоптик повідомила, коли піде спека.