Ауріка Ротару взяла участь у зйомках пісенного шоу

Українська виконавиця Ауріка Ротару, яка є молодшою сестрою знаменитої співачки Софії Ротару вийшла з небуття та анонсувала свою появу в шоу "Співають всі". Про це артистка повідомила на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Ауріка Ротару вже тривалий проміжок часу не радувала шанувальників своїми виступами на великій сцені або телебаченні. Ймовірно, причиною тому пандемія і жорсткі карантинні обмеження, в умовах яких українці жили близько року.

Сестра Софії Ротару поділилася новим знімком на якому позує в компанії співачки і телеведучої Оксани Пекун. У підписі до фото артистка поділилася, що знаходиться на зйомках шоу "Співають всі".

"З Оксаною Пекун на зйомках чудового шоу «Співають всі»", - підписала знімок співачка.

Шанувальники Ауріки Ротару дуже зраділи, що незабаром побачать улюблену співачку на телеекрані і відзначили, що дуже чекають виходу шоу. Також знаменитість засипали компліментами.

"😍 Шалено чекаю це шоу!", "Буде🔥", "Ауріка, ти найкрасивіша!❤", "Красуня", - написали в коментарях.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Варто відзначити, що нещодавно Ауріка Ротару відпочивала в Туреччині. Море, Сонце і розкішні пляжі явно пішли артистці на користь. Ауріка поділилася яскравим знімком з відпочинку, на якому виглядає дуже щасливою і молодшою. Фанати засипали знаменитість компліментами і захопилися її квітучою зовнішністю.

Раніше портал Hyser повідомляв, що Софія Ротару показала шанувальникам, як виглядає без макіяжу у 2021 році.

Також наш портал інформував, що син Софії Ротару поділився сумним записом про дорогу людину, якої вже немає.

Нагадаємо, що співачка Оля Полякова без краплі сорому продемонструвала шанувальникам свої підтягнуті форми в облягаючих лосинах.