Оля Полякова вирішила продемонструвати шанувальникам ще один свій талант

Талантів у популярної української співачки Олі Полякової хоч відбавляй. Крім дивовижних вокальних даних, розкішної фігури та зовнішності, співачка ще й непоганий кулінар. Зірка показала якими смаколиками балує свого чоловіка. Відповідне відео з'явилося на одній з фан сторінок в соціальній мережі instagram.

Оля Полякова є однією з найяскравіших представниць українського шоу-бізнесу, тому вона завжди затребувана на різних заходах і шоу. Незважаючи на напружений графік, виступи та зйомки артистка все ж знаходить час, щоб просто побути хорошою дружиною, мамою і господинею.

Зірка поділилася, що у свій єдиний вихідний вона вирішила не лежати з коктейлем біля басейну, приймаючи сонячні ванни, а провести цей день з користю. Полякова захотіла побалувати сім'ю свіжоспеченими гречаними та пшеничними багетами. Співачка не просто похвалилася кулінарним талантом, а й показала, як проходить процес приготування, а також вже готовий продукт.

"Люди, свій єдиний вихідний я витрачаю з користю. Це гречані багети. Взагалі такі прекрасні. Подивіться, які вони в розрізі прекрасні. А тут у мене печуться пшеничні. Господиня", - розповіла Полякова.

На задньому плані під час зйомки відео було чути голос її чоловіка, який, ймовірно, він чекає не дочекається, щоб спробувати ще теплі багети, приготовані дружиною.

Раніше портал Hyser повідомляв, що Оля Полякова разом з подружкою похвалилися фігурами на пляжі.

Також наш портал інформував, що Оля Полякова в стрінгах похвалилася розтяжкою, проте шанувальників здивувало щось інше.

Нагадаємо, що Оля Полякова продемонструвала шанувальникам свої підтягнуті форми в облягаючих лосинах.