У мережі з'явилися спільні фото Лесі Нікітюк і Володимира Дантеса, які носять досить провокаційний характер. Куди дивиться Надя Дорофєєва?

На початку місяця Надя Дорофєєва і Володимир Дантес відзначили чавунне весілля – 6 років разом. А вчора вночі в мережі з'явилися провокаційні фото Володимира з Лесею Нікітюк.

Українська телеведуча Леся Нікітюк розмістила в сторіс свого мікроблогу спільні знімки з Володимиром Дантесом. У кадрі співак обіймає теледиву за стегно. Фото виглядає досить інтимно.

На спільних знімках з Дантесом Нікітюк одягнена в бузкове міні. Облягаючий наряд підкреслює стрункі форми теледиви. Для вечірнього виходу зірка вибрала яскравий макіяж і не стала збирати своє волосся в зачіску, залишивши їх розпущеним. Володимир на знімках зображений в чорних брюках і чорній сорочці з білим принтом.

Знімки, очевидно, були зроблені на якомусь заході, куди Нікітюк і Дантес були запрошені. Схоже, Володимир весело проводить час в приємній компанії, поки його дружина знаходиться на гастролях в Туреччині. Невже незаміжня Нікітюк вирішила відвести Дантеса з сім'ї?

Однак, фанатам пари Дантес-Дорофєєва турбуватися нема про що. Володимир і Надя вважаються однією з найміцніших пар українського шоу-бізнесу. Вони щиро люблять один одного і підтримують у всіх починаннях. Переконатися в цьому можна, подивившись їх профілі в Instagram, де зіркове подружжя часто публікую спільні знімки і зізнаються один одному в коханні.

Як повідомлялося раніше, Леся Нікітюк влаштувала собі пляжний відпочинок у Києві. Теледива в мікро-купальнику чекала, хто ж намаже її кремом від сонця.

Hyser також писав, що Надя Дорофєєва показала ідеальне тіло в купальнику. Пощастило ж Володимиру Дантесу з дружиною!