Багатьом дівчаткам в дитинстві батьки говорили, що гнів-це така емоція, яку потрібно гарненько ховати, а проявляти скрізь і в усьому стриманість. Так само і в дорослому житті: мужчин заохочують демонструвати гнів, а жінок за це карають. Ось тільки жіноча незадоволеність виривається назовні, може трапиться всяке.

Так, в американському штаті Невада колишня співробітниця стоматологічної клініки зважилася з незрозумілих причин на дуже незвичайний в гніві вчинок-не будучи дантистом вона вирвала пацієнтові відразу 13 зубів. Правда, з" милосердя " жінка використовувала знеболююче, яке раніше списав її колишній роботодавець. Що жінка зробила з вирваними зубами, і навіщо вона їх вирвала, досі залишається загадкою.

Однак, гнів, мабуть, йти не хотів, тому на наступний день жінка увірвалася в те ж приміщення стоматологічної клініки і викрала 22,8 тисячі доларів готівкою і чеками (1,6 мільйона рублів). Коли поліцейські прибули на місце події, вони виявили, що вікно розбите, а двері відкриті.

Слідчі заходи привели правоохоронців до 42-річної Лорел Ейк (Laurel Eich), яка зізналася поліцейським, що вирвала 13 зубів у пацієнта.

Жінці вже пред'явили звинувачення у двох випадках крадіжки, злочинній змові, великому розкраданні майна та здійсненні хірургічного втручання без ліцензії.

Відзначимо, що всього місяць тому ще одній американці, якій 28 років, під час польоту з Сакраменто в Сан-Дієго не сподобалася вказівка стюардеси пристебнути ремінь безпеки і вона вибила їй два зуби.

Раніше портал Hyser повідомляв, що полтавські голуби "пограбували" фуру з насінням.

Також наш портал інформував, що колишній нардеп Олег Ляшко вирішив здивувати українців і роздягнувся в прямому ефірі.

Нагадаємо, що в Україні в голову вдарили депутатку в стінах Верховної Ради.