У Києві після спеки почався сильний дощ з градом і сильним вітром.

Цього року погода б'є всі рекорди за своєю непередбачуваністю. Сильна спека і задуха змінюється дощами і градом. Крім того така погода супроводжується сильним вітром. Зміна погоди може відбутися буквально за одну годину. Синоптики тепер можуть тільки висувати свої припущення. Тому що ситуація максимально непередбачувана.

17 липня в Києві після тижневого періоду спеки пройшов дощ.

Як пишуть кияни, деякі центральні вулиці столиці затопило. При тому, що це вже не перший раз таке відбувається в цьому році. До початку сильної спеки багато міст постраждали від затоплення. Не торкнулося це тільки східних регіонів. Найбільше постраждала саме Західна Україна.

Але і Київ не залишався осторонь.

Втім, жителі інших районів нарікали на відсутність опадів.

"Напевно, як в пустелі: три краплі - то вже дощ. У нас все ще сухо, чекаю...", - написала мешканка столиці. Дощу, судячи з останніх записів, не дочекалися жителі мишоловки, Нивок і Святошино. Хоча після такої спеки вони хотіли, щоб на вулиці стало трохи прохолодніше і було чим дихати на вулиці. Тому що при такій високій температурі на вулиці дуже душно і багатьом людям стає погано.

При цьому в деяких місцях дощ трансформувався в справжній ураган. Так, сильний вітер і дощ був у Голосіївському районі. Від негоди постраждав інвентар ресторану»Маячок".

Також повідомлялося про те, що в деяких населених пунктах вчора випав сильний град.

Раніше Hyser писав про те, що блискавка одним ударом забрала життя 11 людей, це велика трагедія.

Також писали, що Україну знову накрив дуже потужний антициклон.

Нагадаємо, що названо регіони України, які найбільше можуть постраждати від дощів.