Оля Полякова розбурхала мережу новим відео. Суперблондинка поводилася як березнева кішка! А фанати виконавиці і раді подивитися на її соковиті принади.

Популярна українська співачка Оля Полякова справно поповнює свій мікроблог новим контентом. Цього разу увагу шанувальників привернуло відео в сторіс зірки, на якому Оля поводилася дивно.

У першому ролику Полякова просто нявкає на камеру. При цьому одягнена артистка в декольтований топ нюдового кольору і колготки в сітку. Виконавиця нагадувала березневу кішку, якій хочеться любові.

Однак Оля не обділена чоловічою увагою і любов'ю. У артистки мільйони фанатів, а вдома її чекає коханий чоловік, який носить її на руках. Суперблондинка подарувала чоловікові двох дочок Машу і Алісу. Вадим воліє триматися в тіні своєї дружини, він не веде свій мікроблог і не відвідує світські раути.

Як виявилося, причина дивної поведінки Ольги на відео зовсім не в нестачі любові і уваги. Таке нявкання-відмінна розспівування для голосу. Про це Полякова розповіла в наступному відео.

"Якщо ви думаєте, що я зійшла з розуму, це неправда. Насправді це дуже крута розспівування, яка допомагає налаштувати верхні ноти", - пояснила свою дивну поведінку Полякова.

Як повідомлялося раніше, Оля Полякова змінилася до невпізнання. Новий імідж зірки здивував її шанувальників.

Hyser також писав, що Оля Полякова влаштувала вечірку в кубинському стилі. Чому фоловери розкритикували її дочку Машу?