Популярний актор і телеведучий В'ячеслав Соломка володіє прекрасним почуттям гумору, яке регулярно демонструє своїм шанувальникам в соціальних мережах.

Телеведучий, який не так давно зробив пародію на ведучого прогнозу погоди з Полтавщини, який вів передачу топлес, цього разу вирішив продемонструвати не свій оголений торс, а свої ноги.

У якому сторіс він опублікував фотографію своїх худорлявих ніг і додав смайлик у вигляді сосиски. На тлі видніється море і пляж.

Скріншот сторіс, instagram.com/v_solomka

Соломка також показав себе, лежачим на шезлонгу. Він розповів, що пляжні тусовки відбуваються прямо під його номером.

"Як же круто, друзі, ось так виходжу з номера і відразу оп і тут тусе-фрикасе!", - сказав В'ячеслав і показав своїм фоловерам язик.

Скріншот сторіс, instagram.com/v_solomka

Також він вирішив похвалитися "гусьми" із рушника в номері, які йому зробили на ліжку поки він був відсутній. Соломка показав саме ложе і розкидані по ньому квіти. У номері також йому залишили фрукти, пляшечку вина і два келихи, що стало для несподіванкою, адже телеведучий живе в номері один.

Скріншот сторіс, instagram.com/v_solomka

Нагадаємо, що в січні поточного року В'ячеслав Соломка висміяв слова українською мовою у своєму TikTok, за що був відсторонений від ефіру.

На розміщеному ще в листопаді 2020 року відео Соломка разом з напарницею використовує рідко вживані українські слова і порівнює їх з російськими аналогами. Наприклад: "залупівка – метелик", "яйко-сподівайко – кіндер сюрприз", "цюцюрковий злодіяка – анонист", "гепа – жопа", "піструн – член".

Раніше Hyser писав про те, що Надя Дорофєєва показала ідеальне тіло в купальнику.

Також Hyser повідомляв, що Леся Нікітюк влаштувала собі пляжний відпочинок у Києві. Теледива в мікро-купальнику чекала, хто ж намаже її кремом від сонця.

Нагадаємо, що Микита Добринін показав, як зазначив річницю весілля з Дашею квітковою.