Настя Каменських насолоджується відпочинком в теплих країнах і ділиться з шанувальниками ефектними знімками в купальниках. Фанати в захваті від струнких форм своєї улюблениці.

У мікроблозі Насті Каменських з'явилося нове фото з відпочинку. Нагадаємо, популярна виконавиця разом зі своїм чоловіком Потапом нещодавно відпочивала і виступала в Туреччині, а вже сьогодні Каменських дасть концерт в Одесі.

У своєму мікроблозі Настя опублікувала ефектне фото в бікіні. Оскільки зірка не поставила геомітку, складно визначити: це свіже фото з Одеси або знімок з відпочинку в Туреччині.

У кадрі Настя відображена під білими парасольками від сонця на тлі рожевого авто з напоями та коктейлями. Позувала артистка в блакитному купальнику-бікіні, який підкреслював її ідеальну фігуру. Каменських похвалилася плоским животиком і тонкою талією. А міні-ліф акцентував увагу на бюсті виконавиці. Кучеряве волосся Насті ефектно розвиваються на вітрі.

В якості підпису до фото Каменських використовувала іконки моря, сонця і дівчини. У коментарях до фото шанувальники обсипали свою улюбленицю компліментами.

Відзначимо, що Настя – кумир для багатьох дівчат. Не тільки тому, що вона відома співачка. Справа в тому, що у артистки були проблеми із зайвою вагою. Але Настя взяла себе в руки, переглянула свій раціон, зайнялася спортом і досягла таких успіхів, які із задоволенням демонструє своїм фоловерам. Фігурі зірки можна тільки позаздрити.

Як повідомлялося раніше, Настя Каменських показала, як приймає водні процедури в бікіні. Потап оцінив.

Hyser також писав, що Настя Каменських розбурхала мережу знімком топлес. Куди тільки Потап дивиться?!