Синоптики обіцяють українцям довгоочікуване похолодання

Погода в Україні останнім часом інакше, окрім як спекотної не назвеш, однак, на щастя для багатьох, спека поступово почне змінюватися дощами. Починаючи з понеділка, 19 липня, грози з градом почнуть йти територією України із Заходу. Про це повідомляє офіційний портал Українського гідрометеорологічного центру.

Повідомляється, що в понеділок, 19 липня, в східній частині України, а також на курортах Чорного і Азовського морів залишиться спека з температурою близько 36 градусів тепла. В інших же регіонах вже в понеділок стане відчутно прохолодніше: в Західній Україні навіть оголошено штормове попередження через силу злив.

Вже наступного дня, у вівторок, 20 липня, денна температура по країні поступово почне знижуватися. Наприклад, на Там же заході країни температура складе від 21 до 22 градусів тепла. Там продовжать йти дощі, які не дійдуть тільки до східних і північно-східних областей України.

У середу ж, 21 липня, управління погодою з рук антициклону перейде до холодних повітряних мас з Атлантики. Після цього температура по країні стане більш рівномірною, а погодні контрасти потроху зникнуть. Вдень на заході температура складе приблизно 25 градусів вище нуля, на півдні буде ще тепліше — термометри покажуть близько 30 градусів тепла. Після того, як на півночі і сході України пройдуть дощі, температура там теж знизиться до 25 градусів тепла.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що українцям розповіли про нововведення на дорозі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українцям розповіли, що потрібно робити, якщо їм видали не ту пенсію.

Також "Hyser" писав, що у Німеччині розбився літак з пасажирами.