Євген Клопотенко дав відверте інтерв'ю Каті Осадчій. Зірковий кухар розповів, які у нього стосунки з мамою і зізнався, що не любить її борщ.

Євген Клопотенко та його мама Олена Володимирівна стали героями нового випуску програми Каті Осадчої «Світське життя». Знімальна група разом із зірковим кухарем і його мамою прогулялася по ринку. Євген відкрив теледіві сімейні таємниці.

Як виявилося, саме мама прищепила Євгену любов до кулінарії. Ще в шкільні роки маленький Євген любив допомагати мамі на кухні. Особливо йому подобалося ліпити ледачі вареники.

Однак Євген зізнається, що не від усіх маминих страв він у захваті. Так, зірковий кухар розкритикував мамин борщ.

«Мені потрібна кислинка, насичений смак, а у мами борщ легкий. Я не дуже закоханий в мамин борщ. Так, звучить це дуже погано, але як є», — зазначив Клопотенко.

Олена Володимирівна на це зауваження не образилася.

Не дивно, що у Клопотенко склалися дуже теплі стосунки з мамою. Як зізнається зірковий кухар, сторіс у своєму мікроблозі він знімає не для фанатів, а для мами, щоб вона знала де він, і що у нього все добре.

Клопотенко до 28 років жив разом з батьками, щоб заощадити гроші на знімному житлі. Зараз він живе окремо, проте своєю сім'єю поки не обзавівся. Олена Володимирівна 10 років шукає синові наречену, проте поки її зусилля не увінчалися успіхом. 36-річний Євген досі самотній.

Як повідомлялося раніше, Олена Зеленська продемонструвала свої кулінарні здібності. Перша леді власними руками приготувала для дітей кілька страв.

Hyser також писав, що ведучий шоу "Холостяк" вийшов у світ у сукні. Вчинок Григорія Решетника привів у захват Тіну Кароль і Потапа.