Знаменита українська телеведуча Леся Нікітюк поділилася з шанувальниками кадрами ефектної фотосесії, організованої в рамках її участі в новому телепроекті.

Зірка постала на фото в ультракороткій декольтованій сукні бузкового кольору з декоративною бахромою. Свій наряд вона доповнила елегантними гостроносими туфлями. Волосся-розпущене, на обличчі-виразний макіяж. На одному зі знімків компанію Лесі Нікітюк склав музикант і блогер Володимир Дантес.

У коментарях до посту фоловери обсипали артистку компліментами і відзначили, що вона виглядає дуже жіночно і красиво: "Який образ🔥ви красуня❤️", "У нас новий Ревізор? 😍 🔥".

Не упустили шанувальники шансу поіронізувати на тему реакції дружини Володимира Дантеса на подібне фото: "Як там Надя Дорофєєва, Привіт їй передавайте😂".

Варто відзначити, що кадри на яких Леся Нікітюк демонструє ідеальні довгі ноги і осину талію:

При цьому зірка уникає теми особистого життя і не ділиться з аудиторією подробицями того, що відбувається у неї на особистому фронті. У шоу-бізнесовому закуліссі ходять чутки, що у Лесі Нікітюк є бойфренд, але офіційного підтвердження цієї інформації - немає. Шанувальники з нетерпінням чекають, коли знаменитість розкриє особистість свого обранця.

Раніше "Hyser" писав про те, що Леся Нікітюк перетворилася до невпізнання і вразила шанувальників новою зачіскою.

Також наш портал розповів про те, що Тіна Кароль знялася в провокаційному відео і викликала бурхливу реакцію фанатів.

Нагадуємо, що дружина танцівника Влада Ями похвалилася оригінальною зачіскою їхнього сина.