Дочка хворої на рак Анастасії Заворотнюк розповіла про те, що вона повторно заразилася коронавірусом.

У родині Анастасії Заворотнюк знову біда. На цей раз стало відомо про те, що її дочка Анна знову заразилася смертельно небезпечним коронавірусом. Дівчина відразу ж розповіла про це своїм шанувальникам в соціальній мережі. Також Ганна припустила, що могла підхопити хворобу під час своїх відвідин анексованого Криму.

Там, стверджує Заворотнюк в сторіз свого Instagram, ніхто не дотримується протипандемічні рекомендації і на набережній натовпи туристів гуляють без захисних масок.

При цьому дівчина визнала, що вакцинуватися не стала, хоча вона нібито і збиралася це зробити.

Варто сказати, що на території Російської Федерації зараз спостерігається справжня паніка з вакцинацією. Ніхто не хоче її робити, але в той же час уряд висунув такі вимоги, що уколу просто неможливо уникнути. Як видно за прикладом Анни вона теж намагається не робити вакцинацію. Тому що в РФ пропонують тільки вакцину власного виробництва, яку практично жодна країна не визнала як якісну.

Що стосується мами, то Анна знову мовчить і нічого не розповідає про неї. Нагадаємо, в 2019 році стало відомо про те, що актриса Анастасія Заворотнюк смертельно хвора. Вона почала активно боротися за своє життя з раком головного мозку. Але подробиць цієї історії дуже мало. Тому що сім'я прийняла рішення не афішувати все, що відбувається.

Анна Заворотнюк розповіла про те, що вона повторно заразилася коронавірусом, підхопила на анексованому Криму, фото: скріншот

Раніше Hyser писав про те, що стали відомі перші подробиці про стан Анастасії Заворотнюк.

Також писали, що Анна Заворотнюк розповіла про свій страшний діагноз.

Нагадаємо, що Шанувальники не впізнали чоловіка Анастасії Заворотнюк.