На Франківщині розбився у ДТП український футболіст

У понеділок, 19 липня в Івано-Франківській області сталося трагічне ДТП, в результаті якого загинув український футболіст. Про це йдеться в повідомленні пресслужби Національної поліції Івано-Франківської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася в Бурштині на Івано-Франківщині близько 6 ранку. За попередньою інформацією аварія сталася через те, що 36-річний водій автомобіля Renault втратив керування і виїхав на зустрічну смугу, де скоїв зіткнення з вантажівкою Tata.

Внаслідок ДТП водій легковика помер на місці, не дочекавшись приїзду медиків. Разом з ним їхали троє пасажирів, всі вони отримали травми й були доставлені в лікарню. Серед постраждалих виявився 31-річний український футболіст Ігор Цимбалістий, який грав за команду "Прикарпаття-Тепловик". Відзначається, що спочатку футболіст перебував у комі, проте отримані травми виявилися занадто серйозними, і спортсмен помер у лікарні.

Водій вантажного автомобіля і його пасажир в результаті зіткнення отримали легкі пошкодження. Також у водія взяли кров для перевірки на наявність алкоголю в крові. Як з'ясувалося пізніше він був тверезий.

Варто відзначити, що смертельні ДТП відбуваються в Україні з лякаючою регулярністю. Так, 12 липня в Рівненській області зіштовхнутися мікроавтобус і легковик Daewoo Lanos. За попередньою інформацією водій мікроавтобуса вилетів на зустрічну смугу, де допустив зіткнення з легковим автомобілем. Удар був настільки сильним, що автомобіль буквально перетворився на купу металу. В результаті ДТП загинули 52-річні чоловік і жінка. Також з ними в легковику перебувала їхня 2-річна внучка, якій вдалося вижити. Дівчинку госпіталізували з безліччю травм.

Раніше портал Hyser повідомляв, що на трасі Київ-Ковель сталася трагічна ДТП за участю фури та легковика. В результаті зіткнення загинула одна людина.

Також наш портал інформував, що у Харківській області сталася масштабна аварія за участю бензовоза і газелі, в результаті якої загинула одна людина.

Нагадаємо, що у Києві п'яний перехожий штовхнув велосипедиста прямо під колеса вантажного автомобіля: відео події.