Ольга Бузова поділилася яскравими знімками з Африки. Зірка продемонструвала стрункі форми в кроп-топі і ультракоротких шортах.

Ось уже майже місяць Ольга Бузова знаходиться в Південній Африці. Тут зірка знімає новий проект для телеканалу ТНТ і заодно насолоджується дикою природою. У своєму мікроблозі артистка публікує ефектні знімки з екзотичної країни. Цього разу Оля позувала біля незвичайного дерева.

"Їхала саме до цього дерева, щоб сфоткатися 🌳 ловіть нову порцію фоточок і мій # день23 в Африці✊ 🏻 🎥. Не можу вибрати кращий кадр 😊 допомагайте 1/2/3/4/5/6?» - поділилася співачка.

На знімках Бузова відображена в білому кроп-топі зі спущеними плечима, ультракоротких джинсових шортах з високою посадкою і білих кросівках. Волосся виконавиці заплетене в оригінальні косички і зібране в зачіску. Оля попросила шанувальників висловити свою думку на рахунок її вбрання.

"І, до речі питання 👆 🏻 як ви вважаєте, шорти ось такої довжини, як на мені, до якого віку можна носити? І чи є взагалі вік у одягу? Обговоримо в коментарях?"- запропонувала зірка.

Фанати виконавиці зійшлися на думці, що з такою стрункою фігурою, як у Олі, такі короткі шорти можна носити, незважаючи на вік. Фолловери обсипали свою улюбленицю численними компліментами.

Як повідомлялося раніше, Ольга Бузова вирішила спробувати свої сили в акторській професії. Співачка вийде на сцену МХАТу.

Hyser також писав, що Ольга Бузова влаштувала фотосесію з живим гігантським пітоном. Суперечливі почуття.