Київські комунальники насмішили мережу "креативним" очищенням ливнівок після зливи

Київські комунальники відзначилися черговим "креативом" під час очищення ливнівки після негода, яка накрила столицю 19 липня. Відповідне відео опублікували на youtube-каналі Hot News.

У Києві 19 липня пройшла сильна злива, яка всього за пів години затопила місто. Під воду пішло багато вулиць, а також вода затопила переходи станцій метро "Берестейська" і "Академмістечко". Тим часом на Позняках комунальники вирішили знайти креативний підхід до ліквідації наслідків негоди.

Один з очевидців зняв на камеру, як по затопленій дорозі "пливуть" автомобілі, а комунальники в цей час всіма силами намагаються прочистити ливнівку, щоб хоча б трохи поліпшити ситуацію на проїжджій частині. Багато питань у чоловіка викликав той факт, що комунальники чистили її звичайною мітлою і при цьому рукояткою.

Варто відзначити, що злива, яка обрушилася на столицю 19 липня була дуже сильною. Всього за якихось 30 хвилин випала тижнева норма опадів. В результаті чого багато районів пішли під воду, оскільки ливнівки не витримали такого потоку води.

Крім того, злива супроводжувалася сильним шквальним вітром, який валив дерева. Відзначається, що одне дерево при падінні розбило вікно багатоповерхівки, а інші падали прямо на автомобілі припарковані на вулиці. Підкреслюється, що незважаючи на екстремальні погодні умови ніхто з жителів або гостей столиці не постраждав.

Раніше портал Hyser повідомляв, що полтавські голуби "пограбували" фуру з насінням і стали зірками мережі.

Також наш портал інформував, що українців насмішили альтернативним складом збірної України з футболу на Євро-2020.

Нагадаємо, що користувачів мережі розсмішили мовні ляпи одеських депутатів.