У Криму вантажівка без гальм на повній швидкості протаранила кілька автомобілів

В Україні регулярно відбуваються смертельні ДТП, а з початку 2021 року їх кількість помітно збільшилася. Тимчасово окупований Крим не став винятком. Так, на трасі Ялта - Севастополь сталася масштабна дорожньо-транспортна пригода за участю вантажівки і декількома легковими автомобілями. Про це повідомили в "управлінні МВС по Севастополю".

У відомстві заявили, що аварія сталася на 64-му кілометрі автодороги. Відзначається, що водій вантажного автомобіля виїхав на смугу зустрічного руху і протаранив п'ять легковиків. Один з автомобілів вантажівка протягнула кілька сотень метрів, а потім, знісши дорожню огорожу, злетів з дороги.

Фото з місця події. Фото: скріншот YouTube-відео
Фото з місця події. Фото: скріншот YouTube-відео

В результаті дорожньо-транспортної пригоди п'ятеро людей отримали травми несумісні з життям. Ще троє отримали травми різного ступеня тяжкості й були госпіталізовані.

У мережі почали з'являтися кадри смертельної ДТП. На відео можна помітити, як некерована вантажівка мчить по зустрічній смузі. Деяким водіям пощастило ухилитися від багатотонного автомобіля.

Правоохоронні органи офіційну причину аварії поки не називають, проте судячи з кадрів можна припустити, що у вантажівки відмовили гальма.

На іншому відео вже можна побачити наслідки ДТП. Від автомобілів, що потрапили під удар вантажівки залишилися лише купи металу. Тіла водіїв рятувальникам довелося деблокувати за допомогою спеціальної техніки.

Раніше портал Hyser повідомляв, що під Києвом сталася серйозна ДТП, очевидці знепритомніли.

Також наш портал інформував, що на Івано-Франківщині в ДТП розбився український футболіст.

Нагадаємо, що на трасі Київ-Ковель сталася трагічна ДТП за участю фури та легковика. В результаті зіткнення загинула одна людина.