У Києві через сильну зливу пішов під воду цілий район

Другий день поспіль Київ накриває негода. В результаті сильної зливи під воду пішов мікрорайон Позняки, зокрема потопило перехід метро і місця, розташовані в низинах. Знімками та відео потопу в столиці очевидці поділилися в соцмережах.

У вівторок, 20 липня в Києві вдруге поспіль пройшла сильна злива і ливнівки в черговий раз не впоралися з потоком води. Відзначається, що на Лівому березі столиці злива була найпотужнішою, а центру і Правому березі пощастило.

Потоп у Києві. Фото: 24 канал
Потоп у Києві. Фото: 24 канал

На відео можна помітити, що рівень води піднявся настільки високо, що автомобілі буквально плавали по дорогах. Деякі автомобілі залишили посеред дороги, оскільки продовжувати рух було просто неможливо.

Чимало незручності негода принесла і для пішоходів. Так, вода затопила перехід метро Позняки. Люди для того, щоб дістатися додому були змушені йти по пояс у воді.

Варто нагадати, що днем раніше, 19 липня столицю накрила потужна злива, яка всього за пів години затопила місто. В результаті негоди було підтоплено багато вулиць, а також під воду пішли переходи станцій метро "Берестейська" і "Академмістечко". Відзначається, що злива супроводжувалася сильним шквальним вітром, який валив дерева.

Раніше портал Hyser повідомляв, що Київ затопило, дороги йдуть під землю.

Також наш портал інформував, що синоптики попередили українців, що в країну йдуть потужні зливи.

Нагадаємо, що синоптики розповіли, коли і де похолодає вже найближчим часом.