У мережі показали один з прототипів моделі ЗАЗ-966 для відпочинку на природі

У мережі показали один з унікальних прототипів "Запорожці"для відпочинку на природі. Автомобіль цікавий двоколірним виконанням, яке властиво навіть сучасним автомобілем. Як виглядав незвичайний Заз, показали на сторінці zazgarage в instagram.

Літо-це найкращий період для автомобільних подорожей. Це популярно зараз і було актуально в СРСР. У ті часи не було просторих преміальних позашляховиків з повним приводом і кондиціонером. На відпочинок їздили на вітчизняних автомобілях, у тому числі "Запорожцях".

У мережі з'явилося зображення, на якому можна побачити один з прототипів моделі ЗАЗ-966, з позначенням "варіант IV", що ідеально підходить для відпочинку на природі. Автомобіль виконаний у двох кольорах, що властиво навіть для сучасних моделей, наприклад Mini або Evoque. На жаль такі випереджаючі тенденції були застосовані тільки на прототипі. У серійне виробництво автомобіль не пішов.

Здавалося б такі автомобілі як "Запорожець" вже повинні були піти в історію, як мінімум в силу свого віку. Однак і в наші дні знаходиться багато автолюбителів, які вдихають друге життя в легенду радянського автопрому, перетворюючи всім звичні автомобілі ЗАЗ в щось нове. Так, в мережі показали незвичайний позашляховик, який зібрали на базі ЗАЗ-965. Збільшений кліренс і невелика вага дозволяють цьому "Запорожцю" без зусиль долати будь-яке бездоріжжя.

Раніше портал Hyser повідомляв, що умілець з Рівного показав незвичайний тюнінг-проект на базі "Запорожця".

Також наш портал інформував, що у Києві помітили унікальну "Таврію" на німецьких номерах.

Нагадаємо, що українцям показали перші електромобілі вітчизняного виробництва.