Американська співачка, актриса і танцівниця Дженніфер Лопес поділилася з фоловерами своїми б'юті-ритуалами, які проводить з ранку.

У своєму профілі в Instagram вона опублікувала відеозапис IGTV, на якому можна побачити ванну кімнату зірки. На поличках акуратно розставлені креми і лосьйони, а також розкішну плитку поруч з душовою кабіною і красиві орхідеї, які, по всі видимості, є улюбленими квітами бізнесвумен.

"Привіт, Красуня! Я руйную свою справжню рутину для вас, щоб Ви точно знали, як я отримую це світіння (ps і H2O завжди необхідні). ✨", - написала вона під фото.

Джей Ло є не тільки затребуваною співачкою, але і добре зарекомендувала себе в дизайнерському бізнесі. У неї є власна лінія одягу JLo by Jennifer Lopez. Співака в основному випускає одяг для молодих жінок. У 2005 році була запущена нова марка одягу Sweetface.

Співачка ще в 2022 році відкрила Кубинський ресторан Madre's в місті Пасадена, штат Каліфорнія.

Також у неї є власна парфумерна лінійка - її перший аромат Glow by J. Lo побив рекорди продажів.

А не так давно вона показала нове фото з дочкою. "З моїм кокосиком", - написала Джей Ло під знімком.

Раніше Hyser писав про те, що екс-Віагра Котова зняла з себе весь одяг і побешкетувала в ліжку, хоч би простирадлом прикрилася.

Також Hyser повідомляв, що Тіна Кароль стане новою "Холостячкою" і буде шукати любов на шоу, розрив з Даном Баланом добив.

Нагадаємо, що Анастасія Волочкова здивувала фанатів черговою безглуздою фотосесією.