Головний тренер збірний України Андрій Шевченко покинув свій пост.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook Facebook.

""Сьогодні добіг кінця мій контракт з Українською асоціацією футболу, я провів п’ять років з головною командою країни. Це була наполеглива робота, яка довела, що ми здатні грати в сучасний футбол. Я вдячний президентові і виконкому УАФ за надану можливість попрацювати зі збірною України, вдячний кожному гравцеві, кожній людині хто допомагав і був причетний до команди.

Велика вдячність всім вболівальникам за підтримку і критику.

Разом нам вдалося показати, що наш футбол може бути конкурентним, результативним і цікавим. З вірою в Україну 🇺🇦💛💙", - написав він.

Обозреватель пише, що Шевченко не зміг домовитися з Українською асоціацією футболу (УАФ) про фінансові умови нового контракту. Нібито він попросив 3 млн доларів, але в УАФ змогли запропонувати тільки половину, тобто 1,5 млн.

При цьому уточнюється, що за виступи на Євро-2020 тренер з командою заробили 16 млн євро.

Андрій Шевченко також опублікував пост-прощання і в соціальній мережі Instagram, в якому висловив подяку президенту УАФ і виконкому за надану можливість попрацювати зі збірною.

Також колишній тренер збірної подякував усім уболівальникам за підтримку і критику.

Нагадаємо, що тренером збірної України він став у 2016 році. Саме завдяки йому футболісти вийшли у фінальну стадію чемпіонату Європи-2020.

Також нагадаємо, що на чемпіонаті українці програли англійцям з рахунком 0:4 у чвертьфіналі. Вболівальник подякували сбрну України бурхливими оваціями, незважаючи на їх поразку.

Раніше Hyser писав про те, що Англія знову потрапила в гучний скандал на Євро-2020 після чергової неординарної витівки.

Також Hyser повідомляв, що тренер збірної Англії зневажливо висловився про українську футбольну команду.

Нагадаємо, що Миколаївський поліцейські оригінально підтримали збірну України з футболу.