У Мережу потрапили дуже цікаві кадри, які можуть змусити посміхнутися українців. В одній з численних львівських кав'ярень поклали прапор "ДНР"замість килимка для ніг.

Про це повідомляє портал "lviv.depo"

Співробітники звичайнісінької кав'ярні у Львові показали свою креативність. Вони вирішили посміятися над проросійськими бойовиками з Донбасу.

Кав'ярня під назвою "Кава Мілітарі" вирішила покласти на землю прапор "ДНР " замість того, щоб покласти самий звичайний килимок для ніг.

Відомо, що 8 серпня відбулося відкриття чергової кав'ярні у Львові. Це відкриття відбулося на вулиці Городоцька 23. Є інформація, що цю кав'ярню відкрили ветерани ігор Флерко та Ростислав Гришкін.

Кав'ярня
Кав'ярня

Такий креативний підхід змусив посміхатися мешканців Львова. Багато людей хлинули до нового закладу, щоб покуштувати ароматний гарячий напій.

Крім цього, варто відзначити дуже важливу і приємну новину для учасників АТО. Стало відомо, що обласна адміністрація у Львові прийняла рішення купити близько 45 квартир для учасників АТО.

Відомо, що на території легендарного українського міста працює програма, яка допомагає учасникам АТО. З 2018 по 2021 рік обласна адміністрація Львова вже купила близько 80 квартир для наших вельмишановних захисників.

Заступник директора Департаменту із соцзахисту населення у місті Львів повідомив, що вже цього року було виділено 10 мільйонів гривень на квартири для учасників АТО. Важливо відзначити, що майже всі кошти вже розподілені.

Новобудова. Фото: скріншот YouTube-відео.
Новобудова. Фото: скріншот YouTube-відео.

За словами Романа Андреса, на даний момент вже куплено 4 квартири, а ще 11 квартир буде куплено вже цієї осені. Крім цього, Роман Андрес каже, що учасників АТО абсолютно не обмежують у виборі житла. Учасник АТО може вибрати район або ж селище, яке йому до душі. Ця унікальна програма дає можливість втілити бажання українських захисників у реальність.

Нагадаємо, що у Кривому Розі стався жахливий інцидент.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", українців попередили про сильні урагани.