Жінка, яка відпочивала на пляжі Азовського моря, випадковим чином знайшла незвичайних істот. Вона сфотографувала незвичайних морських жителів і виклала в мережу, що спровокувало дуже багато обговорення і різноманітних здогадок.

Відповідну публікацію мешканка України оприлюднила на своїй сторінці у Facebook Facebook.

Українка Людмила Карпенко, прогулюючись по пляжу біля Азовського моря в Бердянську, виявила незвичайних морських жителів. Жінка вирішила поділитися своєю знахідкою і оприлюднила знімки в соціальній мережі.

"Ніби диковинні тваринки. Азовське море. Бердянськ, Запорізька обл. 06-07.08. 2021", - підписала публікацію Людмила.

Пост в Фейсбук
Пост в Фейсбук

Численні користувачі соціальної мережі, не змусили себе довго чекати і відреагували на цікаві кадри. Українці вирішили не обділити увагою цікавих істот і почали коментувати фотографії.

Мідія
Мідія

"Мідія з яйцекладкою Рапана, якщо не помиляюсь", "Ропани", "Порожні яйця рапана, а свою господиню молодь з'їла", "Їжачки))))", "Вже і в Азовському морі рапан мідії нищить - думав, що недостатня солоність азовскої води буде його", "Так там ще на третій світлині на мушлі два морських жолудя добре видно ( це ракоподібні , які ведуть прикріплений спосіб життя. Людмила", "Їжачки якісь на вигляд, чи злюки-бобри", "обожнюю рапану!..це її на мідії сліди", - залишають відгуки юзери соціальної мережі.

Коментарі у Фейсбук
Коментарі у Фейсбук

Коментарі у Фейсбук
Коментарі у Фейсбук

Люди, які помітили цю публікацію, вважають, що це – рапани, але у деяких склалося враження, що вони схожі на легендарних бобрів з популярного мультфільму.

Мідія
Мідія

Цьому всьому є дуже просте пояснення , - це мідії, до яких прилипла яйцеклітина рапана. Це пов'язано з тим, що в Азовське море з часом подає все більше солоної води їх Чорного моря. Величезна кількість медуз, яке було там недавно теж пов'язано з цим фактором.

Нагадаємо, що Азовське море помстилося своїм кривдникам.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", у мережі повідомили, що в Закарпатті ціла навала страшних павуків.

Також портал "Hyser" писав, у мережі показали, як маленький хлопчик п'є пиво на пляжі.