У Луганській області внаслідок ДТП загинула мама двох дітей.

У Луганській області при в'їзді в місто Сватів в ДТП потрапила ціла сім'я. На місці від отриманих травм померла Алла Рева. Вона була матір'ю двох дітей.

ДТП сталася у вівторок, 10 серпня. На трасі Сватове-Чугуїв зіткнулися лов в лоб ВАЗ 2105 і Skoda Kodiaq. Від удару Skoda вилетіла в кювет, а у ВАЗа відірвало пасажирські двері, сам автомобіль перетворився на купу металу.

Від сильного удару ВАЗ, в якому знаходилася сім'я, буквально розірвало на частини. Вдалося вижити старшому синові дівчини Денису і її цивільному чоловікові Дмитру. Хлопець отримав серйозні поранення, він був доставлений в лікарню і прооперований. У Дмитра роздроблені кістки тазу, а також зафіксовані інші численні поранення.

"Дениска отримав сильні травми, йому вже провели операцію, і в середу відправили в обласну лікарню. А у Дмитра роздроблені кістки тазу, йому і голову зашивали, є численні травми. Йому ще належить довге лікування і реабілітація", - розповіла OBOZREVATEL одна зі знайомих сім'ї.

До трагічної аварії вся сім'я вирішила відправитися на відпочинок до воду. Не було з ними тільки маленької дочки Софії, яка було в садку. Знайомі Алли розповідають, що вона працювала помічницею вихователя. Дівчина завжди і з усіма був усміхнена і намагалася допомогти. Також вона дуже любила своїх дітей. У вільний від роботи час вона захоплювалася плетінням з бісеру.

Правоохоронні органи з'ясовують всі обставини справи і встановлюють винуватця аварії. Його загрожує кримінальна відповідальність. Адже з його вини сталася аварія зі смертельним результатом.

Раніше Hyser писав про те, що у Криму сталася масштабна ДТП.

Також писали, що у Росії розбився вертоліт.

Нагадаємо, що в Одесі обірвався ліфт з пасажирами.