На Херсонщині відбувається неймовірна навала медуз. Всім відпочиваючим дуже не комфортно купатися, коли Азовське море буквально кишить медузами.

Відповідну інформацію повідомляє портал "Главком"

Відпочиваючі туристи в Херсонщині відзначилися своєю креативністю і придумали, як відпочивати в приємній морській воді, незважаючи на навалу медуз. Відпочиваюча сім'я викопала басейн на пляжі біля берегів Азовського моря.

Варто відзначити, що цього року через таку велику кількість медуз десятки тисяч туристів залишилися незадоволеними. Вже давно відпочиваючі на Азовському морі скаржаться на те, що в море неможливо навіть зайти. Була інформація про те, що Азовське море викидало величезних медуз прямо на пляж, через що довелося наймати бульдозер, щоб він вигрібав медуз.

У мережу потрапили дуже цікаві кадри, на яких відпочиваючі на Херсонщині придумали, як насолодитися морською водою, незважаючи на медуз.

В Youtube був розміщений дуже цікавий відеофайл, на якому можна побачити, як креативні туристи, відпочиваючі на Арабатській стрілці, викопали басейн прямо біля берега Азовського моря. Таким чином, вони змогли насолоджуватися морською водою без будь-яких ризиків.

Сім'я, яка відзначилася кмітливістю, повідомляє, що в море заходити просто неможливо, так як кількість медуз досягла рекордних показників.

Варто відзначити, що величезну кількість медуз в Азовському морі можна досить просто пояснити. Через те, що з кожним роком все більше і більше солоної води потрапляє в Азовське море з Чорного моря, в ньому заводяться жителі, яких раніше там не було. Медузи потрапляють через сильні течії з Чорного моря разом з солоною водою.

Крім цього, варто підкреслити, що не тільки Арабатська стрілка виявилася кишить медузами. Кирилівка, яка знаходиться в Запорізькій області, також стала "атакована" жалючими гостями.

Нагадаємо, що у соціальній мережі показали незвичайних морських жителів, яких викинуло на берег.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", Азовське море викинуло на берег купу пляшок і недопалків.

Також портал "Hyser" писав, що у мережі показали, як маленька дитина п'є пиво прямо на пляжі.