У ДСНС Хмельницької області відзвітували про наслідки природних явищ

Нещодавно синоптик попереджали українців про те, що відчутна негода погосподарює над низкою областей України, в числі яких знаходиться І Хмельницька. В головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій розповіли про те, що вночі 17 серпня над містом пройшла сильна злива, супроводжувана шквальним вітром, в результаті чого рятувальникам довелося відкачувати воду з вулиць і підвалів будинків, а також прибирати повалені стихією дерева.

Попрацювати довелося не лише рятувальникам Хмельницької області, а й їхні колеги з Вінниччини, яким довелося прибирати велику кількість повалених вітром дерев, частину з яких блокували автомобільні дороги. Повідомляється, що до роботи було залучено 56 чоловік особового складу та 14 одиниць спеціальної рятувальної техніки.

У мережі також опублікували відеоролики і знімки, на яких відображені наслідки стихії в Чернівецькій області. Там безліч дерев також впали і заблокували дороги. В результаті два населених пункти на Буковині залишилися без світла.

Примітно, що на цьому шкоди, яку завдала стихія, судячи з усього, не закінчиться, оскільки на середу, 18 серпня, синоптики оголосили штормове попередження одночасно в західних, північних і центральних областях України, а також на всій території Одеської та Миколаївської областей.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що на Донбасі сталася страшна НП: снаряди потрапили в школу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Сибіру розгорілася настільки сильна пожежа, що мова вже йде про екологічну катастрофу.

Також "Hyser" писав, що по Чорному Морю до України йде величезна пляма нафти.