У центрі Києва сьогодні вранці загорівся житловий будинок. Боротися з вогнем на місце події прибули пожежники.

Субота, 21-е серпня, для мешканців будинку за адресою вул.Васильківська, 47 у Голосіївському районі столиці почалося з надзвичайної ситуації. Загорілася одна з квартир на п'ятому поверсі п'ятиповерхівки. Сигнал про пожежу надійшов до оперативно-координаційного центру о 05: 47 ранку.

На місце події прибули рятувальники з найближчих пожежно-рятувальних підрозділів. По прибуттю на місце події рятувальники встановили, що вогонь виник в одній з квартир на п'ятому поверсі, а потім перекинувся на дах будівлі.

Як повідомляє "Київ Оперативний", о 07:33 пожежу було локалізовано, а о 07:54 ліквідовано.

В ході боротьби з вогнем рятувальники вивели 50 осіб з будинку на безпечну відстань, 4 людини були евакуйовані з палаючої квартири. Жертв і постраждалих немає.

Для боротьби з вогнем було залучено 11 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 50 чоловік особового складу.

Причину загоряння встановлять правоохоронні органи.

Як повідомлялося раніше, на Донбасі сталася НП. Снаряд влучив у школу. Добре, що навчальний рік ще не почався, а за партами не сиділи діти. Моторошні кадри.

Hyser також писав, що під Рівним на ходу спалахнув потяг. Що сталося? Очевидці подій спробували загасити пожежу самостійно, але марно. Кадри вражають.

Ми також повідомили, що масштабна пожежа спалахнула в порту в Одеській області. Що сталося, і чи є постраждалі, читайте за посиланням.