Відомий російський політик Наталія Поклонська отримала нову посаду

Колишній прокурор окупованого Криму і депутата Державної Думи Російська Федерація Наталія Поклонська може стати амбасадором Росії в африканській країні Кабо=Верде. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Повідомляється, що Поклонська, яка в Держдумі на сьогоднішній день займає пост заступника Голови Комітету з міжнародних справ, може стати представником РФ в іншій країні, документи на неї вже готові і схвалити її кандидатуру можуть вже найближчим часом.

Відзначається, що через те, що поведінка Поклонської екстравагантно і складно передбачити, в Держдумі її не хочуть бачити ні в Кремлі, ні в керівництві "Єдиної Росії", ні в Криму, через який вона і потрапила в парламент Російської Федерації.

Зазначимо, що Кабо-Верде є невеликою африканською країною, населення якої становить всього лише 560 тисяч осіб.Послом Росії в цій державі поки що працює 68-річний Володимир Соколенко.

Що стосується реакції користувачів мережі, то їх новини про нову посаду Поклонської розвеселили:" Кабо-Верде тепер наш-няш"; " Няш Мяш еволюціонує. Але чи не краще б їй було стати послом де-небудь в більш серйозній території?"; "Краще в Японію, вона там популярніше Наруто!!!"; "Після півострова можна і на острові", — пишуть під постом в Twitter користувачі Мережі.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що ще стало відомо, в якій ще області поставили хрест російською мовою.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Росії почалося сильне виверження стародавнього вулкана.

Також "Hyser" писав, що Кучма відмовився називати Володимира Путіна відомим словом.