Співачка Альбіна Джанабаєва зворушила фанатів новим сімейним фото.

Вона опублікувала його на своїй сторінці в Instagram на честь Дня Народження чоловіка, музиканта і продюсера Валерія Меладзе, якому вчора, 23 червня, виповнилося 56 років. Таким чином, артистка вирішила в черговий раз зізнатися в коханні своєму чоловікові і нарешті показати всім їх синів.

у мережі потрапило рідкісне сімейне фото Меладзе, фото: YouTube

Джанабаєва виставила дійсно дуже рідкісний сімейний кадр, де вона зображена в оточенні улюблених чоловіків: чоловіка, старшого сина Костянтина, молодшого - Луки. На фотографії не вистачає тільки ще дочки подружжя, Агати, яка з'явилася на світ в квітні нинішнього року.

Варто відзначити, що цього разу Альбіна настільки перейнялася материнством, що регулярно публікує ролики і фото буднів молодої мами. Правда сама дівчинка ніде не фігурує. Не виключено, що Агату, як і синів, співачка буде приховувати від усіх до останнього.


Користувачі тут же стали обговорювати на кого ж схожі діти Джанабаєвої і Меладзе, а також вітати артиста з його світлим святом, бажаючи найголовнішого - здоров'я. Валерій теж відзначився під постом дружини, подякувавши їй за привітання і зазначивши, як він щасливий.


Раніше "Hyser" писав про те, що Ольга Бузова стала головною театральною дівою.

Також наш портал повідомляв, що телеведуча Леся Нікітюк зізналася, де знаходить найбільший заробіток.

Нагадуємо, що Нова Дружина Віктора Павлика показала, що слухає в дорогому позашляховику.