Жителям Києва 25 червня вдалося помітити в небі вельми незвичайне видовище

Час від часу, людям вдається стати свідками незрозумілих явищ в нічному небі. Подібний випадок стався і в столиця, де в ніч на п'ятницю, 25 червня, жителі лівого берега Києва побачили "зграю" вогнів, що світяться, у небі. Цю подію зняли на мобільні телефони, відеозапис у мережі опублікував Telegram-канал "Київ Оперативний".

Деякі користувачі вважають, що це випробування дронів, які повинні розважати громадян на прийдешні свята в Україні. Однак, єдиної думки з цього приводу у коментаторів не з'явилося.

Наприклад, один користувач заявив, що це можуть бути супутники Starling, проте йому вказали на те, що ці супутники летять по прямій. Інший користувач припустив, що відображені очевидцями вогні в небі — китайські ліхтарики або кульки зі світлодіодами. Хтось зробив більш романтичне припущення, що це душі байкерів, що йдуть в рай.

Нагадаємо, не так давно в мережі потрапив відеозапис невпізнаного літаючого об'єкта. Відеозапис був зроблений над штатом Каліфорнія, біля Сан-Дієго, 15 липня 2019 року. Пентагон збирається вивчати цей відеозапис.

На ролику видно, як НЛО переміщається в повітрі, після чого зникає біля корабля ВМС США "Омаха". Режисер-документаліст, який опублікував ролик в мережі, Джеремі Корбелл, вважає, що НЛО пішло під воду.

Що цікаво, колишній президент Сполучених Штатів Барак Обама заявив, що американські військові не раз фіксували в небі непізнані об'єкти, що рухаються хаотично і з різною швидкістю, причому природу цих об'єктів визначити не вдалося.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що українським пенсіонерам нагадали про корисний додаток.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в один день померло два актори знаменитого серіалу"вулиця розбитих ліхтарів".

Також "Hyser" писав, що у мережі з'явилися знімки наслідків граду, що випав у Херсоні.