Оля Полякова станцювала в одному купальнику перед своїм менеджером

Відома українська співачка Оля Полякова любить підігріти увагу до своєї персони, тому регулярно ділиться яскравими знімками в найпікантніших нарядах. Але цього разу виконавиця здивувала ще більше, виконавши стриптиз для свого менеджера Артемія Чиркова. Відповідне відео опублікували на одній з фан сторінок артистки в instagram.

Всім відомо, що Оля Полякова володіє не тільки чудовими вокальними даними, але і не менш шикарною фігурою. Артистка любить своє тіло і не боїться демонструвати його на публіку, що в черговий раз довела.

Так, на новому відео Оля Полякова в обтягуючому купальнику закритого типу танцює біля вікна. Співачка спокусник виляє стегнами і розмахує волоссям.

"Давай, розважай нас", коментує танець Полякової голос за кадром.

Трохи пізніше співачка поділилася відео, на якому лежить на кріслі і милується приголомшливим видом. А поруч з нею лежить її менеджер Артемій Чирков, який супроводжує артистку під час гастролей і по всій видимості, знімав як перед ним танцює зірка.

"Ось такі гастролі я люблю", - сказала Полякова.

Варто відзначити, що співачка з 2004 року перебуває у шлюбі з бізнесменом Вадимом Поляковим. Як саме чоловік зірки відреагує на такі відверті танці залишається тільки здогадуватися. Але судячи зі знімків на сторінці Артемія Чиркова вони з Олею Поляковою знаходяться в дуже теплих дружніх відносинах, тому такі "гарячі танці" могли бути просто дружнім приколом.

Раніше портал Hyser повідомляв, що Оля Полякова продемонструвала шанувальникам свої підтягнуті форми в облягаючих лосинах.

Також наш портал інформував, що зірка серіалу "Свати" Анна Кошмал показала, як загоряє в кущах на природі.

Нагадаємо, що російську співачку Анна Семенович після набору ваги плутають з Вєркою Сердючкою.