В Києві винахідливі жителі міста встановили душову кабінку біля метро.

Цього літа температура повітря б'є всі рекорди. У Києві та інших містах практично кожен день встановлюються нові рекорди. Люди просто вже не можуть виносити таку задуху. Багато хто відмовляється виходити на вулицю, поки температура повітря трохи не впаде. Але самі винахідливі люди придумують свої варіанти того, як можна вийти з такої ситуації.

У Києві невідомі встановили біля входу на станцію метро "Дорогожичі" душову кабінку, мабуть, як відповідь на спекотні погодні умови, які останні тижні спостерігаються в столиці і всій Україні.

Зверху душової кабінки дбайливо залишили пляшки з водою, і під буквою "М", що позначає метро, додали букви того ж кольору "ойка". Замість душового килимка на землі лежить фанера, щоб бажаюче "освіжитися" не забруднили ноги.

У коментарі до посту користувачі жартують, припускаючи, що когось із городян не пустили в метро зі своїм душем. Але інші користувачі мережі відзначили, що це просто своєрідний спосіб зустріти городян Києва і гостей.

"Головне, щоб ніхто з туалетом не переплутав", - написали в одному з Телеграм-каналів.

Тим більше, що в таку божевільну спеку просто немає іншого виходу. Але синоптики вже обіцяли, що температура з Понеділка піде на спад і люди зможуть нарешті вдихнути свіже повітря.

Раніше Hyser писав про те, що синоптики розповіли, якої погоди варто чекати в липні, буде ще гірше.

Також писали, що синоптики попередили про циклон на цих вихідних.

Нагадаємо, що у мережі показали, що накоїв сильний дощ у Херсоні.